Hur fungerar det?

flAVATAR – Magiska blommor, är ett förtrollande unikt och hundraprocentigt växtbaserat medel för snittblommor och krukväxter. Medlet appliceras på växt eller blomma som sedan lyser i mörker i flera timmar.

Varför lyser det?

flAVATARväxterna ytbehandlas med ett speciellt och helt ofarligt växtbaserat medel som gör att växterna i mörker får självlysande egenskaper.

Hur fungerar det?

flAVATAR är en varumärkesskyddad produkt för bland annat snittblommor och krukväxter. En behandlad flAVATARväxt kan placeras i en mörk miljö för att sedan lysa i cirka 30 minuter i en härligt fluorescerande grön, röd, vit, ljus och mörkblå färg oberoende av någon ljuskälla.

När lyseffekten avtar kan flAVATARväxten laddas upp igen i solen, under en lampa eller en mobiltelefon. Om flAVATARväxten inte laddas upp igen kommer skimret från växten gradvis att avta mot ett svagt vitaktigt ljus som syns i cirka 4-5 timmar.

flAVATARer bör tas hand om på samma sätt som vanliga levande växter. Snittblommor bör snittas på nytt veckovis och vattnet de står i, bytas ut mot nytt, och krukväxter bör vattnas regelbundet. Vissa växter går att torka och då kan dessa, som torkade flAVATARer, lysa upp nattens mörker.

Är det farligt?

De ingredienser som används i behandlingsprocessen av flAVATARprodukten är helt ofarlig för djur, natur och människor. Produkten är varken genmanipulerad eller genmodifierad. Medlet bör inte förtäras!

Konsumentkontakt: info@flavatar.se